WINST UNITAS TEGEN U.H.C. 5 - 3

25 maart 2024 8:00

J.L.

Wamel – Het weer én het veld was niet best, het resultaat wél voor Unitas in de thuiswedstrijd tegen fusieclub U.H.C. De thuisclub was het meest gevaarlijk en halverwege de 1e helft opende Tom Derks de score, 1 – 0. Vlak voor de pauze verdubbelde Yekta Demirtas de voorsprong met een fraaie treffer zodat de thee lekker smaakte in de rust. Net na rust kwamen de gasten terug in de wedstrijd middels Jordy Hachmann, 2 – 1. Even daarna was het weer Tom Derks die met een mooi doelpunt de marge voor Unitas weer op 2 bracht, 3 – 1. Later een herhaling van zetten, Jasper van Horssen scoorde de 3 – 2 waarna Tom Derks zijn hattrick voltooide en 4 – 2 op het scorebord liet zetten. In de slotfase was het invaller Roel van Leeuwen die de 5e Wamelse goal deze middag voor rekening nam. 5 – 2. Het slotakkoord was voor de gasten toen Jordy Hachmann zijn tweede doelpunt maakte voor U.H.C. maar de volle winst bleef verdiend in Wamel. Door deze zege passeert de ploeg van trainer Wout van Blijderveen deze tegenstander op de ranglijst en staat het op een gedeelde 4e plek. Komende donderdag 28 Maart speelt Unitas het restant van de gestaakte wedstrijd bij AAC/Olympia in Horssen, er is nog een kwartier te spelen, de wedstrijd wordt hervat met een vrije trap voor AAC/Olympia op eigen helft. Mocht Unitas erin slagen nog te scoren in dit restant dan stijgt het naar de 3e plek. Komende maandag 1 April Tweede Paasdag staat de thuiswedstrijd tegen Alverna op het programma en ook hier zijn weer winstkansen, de aftrap in Wamel is om 14.00 uur !!